ΣΤΑΡ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2016

Ειρήνη Παπαγεωργίου

Ηλικία: 23            Πόλη καταγωγής: Τρίκαλα

Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά

Σπουδές: Νομική Σχολή Αθηνών

Βιογραφικό

Κοκέτα, ντίβα, πραγματική σταρ η Τρικαλινή Ειρήνη Παπαγεωργίου που χρίσθηκε Σταρ Θεσσαλία ενώ θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς στην Ταϊβάν!

Η Ειρήνη Παπαγεωργίου είναι 23 χρονών και έχει μεγαλώσει στην όμορφη πόλη των Τρικάλων, όπου και τελείωσε το λύκειο. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών  και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό της . Ονειρεύεται να ζήσει και να εργαστεί στο εξωτερικό και  να ταξιδέψει  σε όλο τον κόσμο. Λατρεύει την φύση, καθώς και η ίδια κατάγεται από ένα ορεινό χωριό της Πίνδου, λατρεύει τα ιστορικά  βιβλία και ταινίες..Έχει συνεισφέρει ως εθελόντρια στην ομάδα του δήμου Τρικκαίων για την ιατρική περίθαλψη των προσφύγων που είχαν εγκατασταθεί στη πόλη. Αγαπά τη ρουτίνα και η καθημερινότητά της πρέπει να είναι πλήρως οργανωμένη. Όλα συμβαίνουν για κάποιο καλό λόγο, έτσι θεωρεί, όπως ακριβώς και ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς. Είναι ένα ταξίδι στο κόσμο της θηλυκότητας και της φινέτσας και είναι αποφασισμένη να τον ακολουθήσει μέχρι τέλους!

Κόρη του γνωστού χοροδιδασκάλου Θανάση Παπαγεωργίου και της αντιδημάρχου Τρικκαίων Ντίνας Δήμα, ανέπτυξε από μικρή το δικό της βηματισμό. Και στη Νομική ξεχώρισε για το δυναμικό της ταπεραμέντο. Δραστηριοποιήθηκε στη ΔΑΠ ΝΔΦΚ και μάλιστα εκπροσώπησε τους φοιτητές της Σχολής σε τηλεοπτικές εκπομπές. Το μόντελινγκ της άρεσε ανέκαθεν και θέλει να ασχοληθεί παράλληλα με την επιστήμη της. Εξάλλου ήδη ετοιμάζεται για το Μεταπτυχιακό της στα Νομικά, καθώς φιλοδοξεί να γίνει μια πολύ καλή δικηγόρος

Το εκπληκτικό αποτέλεσμα της μαγευτικής και σαγηνευτικής βραδιάς απορρέει από τη σκληρή εξάμηνη προετοιμασία που είχε προηγηθεί γι’αυτό και η χαρά της Ειρήνης ήταν απερίγραπτη. Η συγκίνησή της τεράστια όταν φόρεσε το πολυπόθητο στέμμα  και έκανε τη τελευταία της πασαρέλα ως νικήτρια. Το στέμμα,με τις γαλάζιες πέτρες συμβολίζει για εκείνη τους ωκεανούς που θέλει να διασχίσει και κυρίως το ταξίδι που ξεκινά για εκείνη τώρα.

Φωτογραφίες,αγκαλιές,φιλιά με την οικογένεια,τους φίλους,τις άλλες 11 διαγωνιζόμενες καθώς και όλους εκείνους που συμμετείχαν στη διεξαγωγή του άρτιου αυτού αποτελέσματος ήταν το επακόλουθο. Από την επόμενη κιόλας μέρα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης σχολίασαν με τα καλύτερα λόγια τον 3ο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό και της ανάδειξη της Ειρήνης ως Star Thessaly 2016.

Η Ειρήνη είναι τρισευτυχισμένη γιατί το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα. Σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να πετάξει για τη μακρινή Ταιβάν. Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς. Είναι τιμή για εκείνη η ευκαιρία αυτή που της δίνεται. Επίσης έκανε κιόλας τη πρώτη της επαγγελματική φωτογράφηση για editorial περιοδικού και μέσα στο επόμενο διάστημα ετοιμάζεται για νέες συνεργασίες.

Το μήνυμά της ειναι ότι ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε από που ξεκινάμε και να τιμάμε πάντα τους ανθρώπους που μας έχουν στηρίξει.